Niko nije znao: Džordž Buš stariji duže od deset godina tajno finansirao filipinskog dječaka (VIDEO)

Dragi Timoti (Thimoty), želio bih da se dopisujem s tobom. Star sam čovjek, imam 77 godina, ali volim djecu i, iako se nismo sreli, već i tebe volim. Živim u Teksasu i pisaću ti povremeno. Puno sreće, napisao je Buš u prvom pismu 2002. godine

Foto: Printscreen

Dobrotvorna organizacija otkrila je da je bivši američki predsjednik Džordž Buš (George H. W. Bush) više od deset godina tajno finansirao filipinskog dječaka, prenio je CNN.

Buš je u dopisivanju s dječakom, koji je imao sedam godina kad je počeo da se brine za njega i finansira njegovo školovanje i obroke, koristio pseudonim Džordž Volker (George Walker) da ne bi doveo život dječaka u opasnost.

“Dragi Timoti (Thimoty), želio bih da se dopisujem s tobom. Star sam čovjek, imam 77 godina, ali volim djecu i, iako se nismo sreli, već i tebe volim. Živim u Teksasu i pisaću ti povremeno. Puno sreće”, napisao je Buš u prvom pismu 2002. godine, prenosi “Avaz”.

Dječak je za pravi identitet čovjeka koji je brinuo o njemu saznao kad je imao 17 godina i bio je šokiran, naveli su iz organizacije “Compassion International”. 

Buš je preminuo u dobi od 94 godine i tada je otkriveno da ni njegova porodica nije znala za taj angažman oko dječaka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!