Majka ubijenih dječaka završila na psihijatriji: Ljekari jedva uspostavili kontakt sa njom

Prenoćila je na odjeljenju psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala, kazali su “Avazu” iz Kantonalne bolnice

Leila sa sestrom i djecom (Foto: Facebook)

Leila Sović, majka troje djece koju je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, poslije čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici Dr Irfan Ljubijankić u Bihaću.

Prema saznanjima “Avaza”, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli da ostvare kontakt s njom.

“Prenoćila je na odjeljenju psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala”, kazali su “Avazu” iz Kantonalne bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira prevezena su u KB Dr Irfan Ljubijankić radi obdukcije.

Mjesto zločina još osigurava bihaćka policija.

“Avaz” nezvanično saznaje da čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan ukopa troje maloljetne djece.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!