Hari Mata Hari osvojio srca Sarajlija: Pogledajte novi spot za pjesmu “Sarajevo” (VIDEO)

Zvijezda spota je predivna Sarajka Selma Smajiš koja se, kao i mnogi mladi, bori s odlukom da li da ostane u BiH ili da napusti svoju mahalu i okuša sreću negdje drugo

Foto:Printscreen

Novim spotom za pjesmu “Sarajevo”, Hari Mata Hari je još jednom osvojio srca Sarajlija, ali i svih onih koji Sarajevo vole, posjećuju ga ili im je ostalo u lijepom sjećanju i pamte ga po vedrim ljudima, gostoprimstvu, mirisima i osjećaju dobrodošlice i mira.

Zvijezda spota je predivna Sarajka Selma Smajiš koja se, kao i mnogi mladi, bori s odlukom da li da ostane u BiH ili da napusti svoju mahalu i okuša sreću negdje drugo.

“Prije nekoliko mjeseci sam planirala da idem iz Bosne i to do zime, ali jednostavno sam se predomislila i odlučila da ostanem, jer me ovdje veže toliko uspomena, jer volim Bosnu i Hercegovinu, a pogotovo Sarajevo. Odrastala sam na Vratniku, kao i ostatak moje porodice. Ne vjerujem da ću igdje naći ovo što imam ovdje. Čitava porodica mi je u Sarajevu, imamo dugu tradiciju, oko 500 godina. Dom je tamo gdje nam je srce, a moje je u Sarajevu”, kaže ova lijepa Sarajka koja pamti prvi poslijeratni koncert na koji je išla.

“Tata me je odveo na Harijev koncert i to mi je bio prvi koncert. Zbog toga mi je bila velika čast i zadovoljstvo što sam mogla biti dio ovog Harijevog spota i to baš za pjesmu o mom Sarajevu”, rekla je Selma.

Ova pjesma će nesumnjivo biti jedna od onih koje publika željno iščekuje da čuje i uživo, a priliku za to uskoro će imati, kako Sarajlije tako i gosti i posjetioci iz regiona.

Na velikom novogodišnjem koncertu u Sarajevu, ispred Vječne vatre, Hari obećava odličan provod, uz stare i nove hitove, mnogo emocija i dobre muzike.

“Pored Koševa, dječački san mi je bio da uvedem svoj grad u Novu godinu, na najljepšem mjestu gdje smo se sastajali s djevojkama, ispred Vječne vatre. Sjećanje ćemo prenijeti na veliku scenu, na spektakularan događaj. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pjesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere”, rekao je Hari Mata Hari, prenosi FACE TV.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!