Nova ambasadorka Amerike stigla u Podgoricu: Učvrstimo partnerstvo SAD i Crne Gore (VIDEO)

Veoma sam uzbuđena što sam konačno ovdje. Čak i po kišnom danu, moram reći da je Podgorica predivan grad. Radujem se što ću vidjeti vaše nacionalne parkove, plaže… Naravno, kulturno nasljeđe, ali i gradovi su na mojoj listi. Ovdje sam sa suprugom Edvinom i radujemo se što ćemo vidjeti sve vaše prirodne ljepote zajedno, kazala je nova ambasadorka u kratkom video – snimku

Foto: Screenshot (Facebook/U.S. Embassy Podgorica)

Nova ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke, stigla je u Podgoricu.

Ona se putem Twittera obratila građanima Crne Gore koje je pozdravila sa “Hello”! i “Dobar dan”!

Foto: Screenshot (Facebook/U.S. Embassy Podgorica)

“Veoma sam uzbuđena što sam konačno ovdje. Čak i po kišnom danu, moram reći da je Podgorica predivan grad. Radujem se što ću vidjeti vaše nacionalne parkove, plaže… Naravno, kulturno nasljeđe, ali i gradovi su na mojoj listi. Ovdje sam sa suprugom Edvinom i radujemo se što ćemo vidjeti sve vaše prirodne ljepote zajedno”, kazala je nova ambasadorka u kratkom video – snimku.

Foto: Screenshot (Facebook/U.S. Embassy Podgorica)

Pozvala je građane da je prate na Instagramu i Twitteru, saznaju više o njoj, podijele svoja razmišljanja i komentare sa njom.

“Recite mi šta mislite i partnersvu SAD i Crne Gore i kako da ga zajedno uvrstimo”, rekla je Rajzing Rajnke i završila pbraćanje na rnogorskom jeziku.

“Hvala”, rekla je Rajzing Rajnke.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!