Izašla je iz lifta i dočekali su je meci: Djevojka srpskog porijekla ubijena u čikaškoj bolnici u pucnjavi zbog vjereničkog prstena

Lopez je nakon rasprave ušetao u bolnicu za bivšom vjerenicom i u nju ispalio tri hica, Kada je pala, stao je iznad nje i u nju ispalio još tri. Pomahnitali muškarac nakon toga nastavio je da puca na svakoga na koga je naišao u hodniku – ubio je Dejnu, farmaceutkinju, koja je u tom trenutku izlazila iz lifta, nesvjesna drame koja se u hodniku odigravala, a potom upucao policajca koji je pokušao da ga zaustavi

Dejna Les sa vjerenikom (Foto: Facebook)

Amerikanka srpskog porijekla Dejna Les (25), koja je ubijena u pucnjavi u bolnici u Čikagu, stradala je u rešetanju usred bolnice koje se odigrao oko 3:30 sati popodne, samo nekoliko minuta nakon što se doktorka Tamara O’Nil na parkingu posvađala sa svojim bivšim vjerenikom zbog vjereničkog prstena!

Naime, kako piše “Dejli mejl”, doktorka O’Nil posvađala se sa svojim bivšim vjerenikom Huanom Lopezom jer joj je tražio da mu vrati vjerenički prsten koji joj je dao. Ona mu je, navodno, odgovorila da ga nema i tada je počela drama.

Njih dvoje su planirali svadbu za 27. oktobar, međutim, raskinuli su iz, za sada, nepoznatih razloga.

“Oni su se posvađali na parkingu nakon čega je O’Nil izvadila mobilni telefon i pokušala da pozove policiju. Rekla je da je ostavimo na miru jer će je on ubiti”, rekao je za “Dejli mejl” svedok drame, a potom dodao:

“Zahtijevao je od nje da mu da prsten. Ona je rekla da ga nema. Tada je izvadio pištolj”.

Lopez je nakon rasprave ušetao u bolnicu za bivšom vjerenicom i u nju ispalio tri hica, Kada je pala, stao je iznad nje i u nju ispalio još tri.

Tamara O’Nil (Foto: Facebook)

Tada je, kako pričaju svjedoci, policijski automobil krenuo ka njemu. Otvorio je vatru i na njih i počeo da bježi u bolnicu.

Policajci su zvali pojačanje i utrčali u bolnicu za napadačem.

Pomahnitali muškarac nakon toga nastavio je da puca na svakoga na koga je naišao u hodniku – ubio je Dejnu, farmaceutkinju, koja je u tom trenutku izlazila iz lifta, nesvjesna drame koja se u hodniku odigravala, a potom upucao policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Pucao je na još jednog policajca, međutim pogodio ga je u futrolu za pištolj, pa ga metak nije ni okrznuo.

“Ta jadna djevojka je samo izašla iz lifta. Nije imala nikakve veze sa bilo čim i on ju je ubio. Zašto?”, rekao je jedan od svjedoka iz bolnice, prenosi “Blic”.

Svjedoci kažu da je u bolnici nastao potpuni haos.

“Kada je utrčao počeo je nasumice da puca. Uopšte nije birao žrtve”, kažu zaposleni u bolnici za “Dejli mejl”.

Haktor Adita, kaže da je sjedio u čekaonici kada je ugledao Lopeza.

“Pištolj je dopunio dva puta. Ispalio je po 32 metka svaki put. Pucao je kao manijak i očigledno zna kako da puca jer je taj pištolj držao sa obje ruke”, kaže on.

Huan Lopez (posljednja fotografija koju je objavio na Facebooku)

Lopeza su nakon toga u bolnici ubili policaci.

Ko je ubijena djevojka srpskog porijekla?

Ubijena djevojka srpskog porijekla iz Čikaga ljetos je doktorirala farmaciju na poznatom Pjurdju univerzitetu u Indijani, koji je na oko dva sata južno od Čikaga. Ona je u julu ove godine dobila posao u bolnici i planirala vjenčanje za početak juna sljedeće godine.

Tokom studija volontirala je na SOS telefonu za žrtve silovanja i sprečavanje samoubistava.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!