Gastarbajter iz Njemačke ne zaboravlja rodni grad: Brčvak pomogao FK Jedinstvo sa 3.000 eura

Želimo javno da se zahvalimo gospodinu Hajrizu Hačku Brčvaku, koji se javio kada je saznao za našu akciju i odlučio da pomogne našem klubu. Kupio je 100 sezonskih karata i ostatak uplatio kao donaciju, što ukupno iznosi 3.000,00 eura, piše na Facebooku Jedinstva

Fudbalski klub Jedinstvo iz Bijelog Polja zahvalio je preko Facebooka Hajrizu Hačku Brčvaku, koji im je pomogao finansijski.

“Želimo javno da se zahvalimo gospodinu Hajrizu Hačku Brčvaku, koji se javio kada je saznao za našu akciju i odlučio da pomogne našem klubu. Kupio je 100 sezonskih karata i ostatak uplatio kao donaciju, što ukupno iznosi 3.000,00 eura. Gospodin Brčvak je Bjelopoljac koji u Njemačkoj ima svoju firmu i kod koga, između ostalih, radi i veliki broj naših ljudi sa ovih prostora. Hačko Brčvak je neko ko svesrdno pomaže našim sugrađanima kao i ostalim ljudima širom svijeta, bilo da su upitanju potrebe i sredstva kod liječenja ili stipendije, kao i sve druge vrste pomoći i svakako je neko ko zaslužuje naše duboko poštovanje”, piše na Facebook stranici FK Jedinstvo.

Iz tog kluba su rekli da im je “čast što je ovim činom postao prijatelj FK Jedinstvo Bijelo Polje, a već odavno je iskreni prijatelj Bijelog Polja i Crne Gore”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!