Uznemirujući snimak: Muškarac upao u podgorički lokal i izudarao djevojke

U video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je muškarac upao u lokal, a potom jednu djevojku udario pesnicom u lice, a drugu prvo nogom pa onda rukom u lice

Foto: Printscreen

Muškarac je u noći između petka i subote u jednom lokalu u Podgorici napao dvije djevojke.

U video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je muškarac upao u lokal, a potom jednu djevojku udario pesnicom u lice, a drugu prvo nogom pa onda rukom u lice. 

Mladići koji su se zadesili na licu mjesta su pritrčali u pomoć djevojkama, udarali napadača i izveli ga napolje iz lokala…

Predsjednica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je juče na Fejsbuku da su dvije djevojke koje su pretučene donijele snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno.

“Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji, prema njihovim saznanjima, još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati. Nadamo se da će policija profesionalno odraditi posao”, navela je Raičević, prenose “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!