Berane: Pronađeno beživotno tijelo dječaka (13), uhapšen tinejdžer S. I (19) osumnjičen za ubistvo

Tijelo dječaka biće upućeno na odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije. Zbog zaštite identiteta i integriteta preminulog dječaka, policija neće saopštiti njegove inicijale, način izvršenja krivičnog djela niti bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povrijedila prava maloljetne žrtve, saopšteno je iz Uprave policije

Foto: “Vijesti”/Tufik Softić

Policija je uhapsila S. I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je ubio trinaestogodišnjeg M. B. čije je tijelo nađeno danas u Beranama, javljaju “Vijesti”.

Iz policije je saopšteno da je nestanak Beriše prijavljen juče.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju će se izjasniti o kvalifikaciji počinjenog krivičnog djela iz oblasti krvnih delikata.

“Tijelo dječaka biće upućeno na odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije. Zbog zaštite identiteta i integriteta preminulog dječaka, policija neće saopštiti njegove inicijale, način izvršenja krivičnog djela niti bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povrijedila prava maloljetne žrtve”, saopšteno je iz Uprave policije.

Tijelo M. B, izbjeglice sa Kosova, je pronađeno oko 11 sati u blizini Lima pored Buvlje pijace.

Tijelo je pronađeno nago i u vodi, dok je odjeća bila na suvom.

Dječakov otac Rizvan Beriša rekao je “Vijestima” da je dječak nestao u nedjelju i da od tada tragaju za njim. On je kazao da su Romi i Egipćani sa Kosova danas organizovali masovnu potragu pored Lima i da su, nažalost, dijete pronašli na ovoj lokaciji. Dječakov otac je potvrdio da je tijelo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima i izrazio sumnju da je njegov sin ubijen.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!