UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Objavljen snimak eksplozije u kojoj je poginuo Aleksandar Zaharčenko

Na snimcima se vidi kako se njegova pratnja približava kafeu “Separ”. Jedan od pripadnika obezbjeđenja krenuo je da pregleda salu, nakon čega je lider DNR zajedno sa tjelohraniteljem ušao u kafić. Nekoliko sekundi kasnije, došlo je do eksplozije

Foto: Printscreen

Ruski mediji objavili su snimak posljednjih sekundi života lidera samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR), Aleksandra Zaharčenka.

Na snimcima se vidi kako se njegova pratnja približava kafeu “Separ”. Jedan od pripadnika obezbjeđenja krenuo je da pregleda salu, nakon čega je lider DNR zajedno sa tjelohraniteljem ušao u kafić. Nekoliko sekundi kasnije, došlo je do eksplozije. 

Inače, prilikom posjeta kafiću, Zaharčenko je uvijek sjedio za istim stolom na kojem je obično stajao znak “rezervisano”, piše “Kurir”.

Zaharčenko je poginuo 31. avgusta u eksploziji u restoranu u centru Donjecka, a još troje ljudi je zadobilo ozbiljne povrede. Od siline eksplozije, Zaharčenko je zadobio smrtonosne povrede glave, a sumnja se da je bomba bila sakrivena ispod svjetiljke.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!