New York: Tinejdžer ubio oca koji je seksualno zlostavljao njegovu sestru, osuđen na pet godina

Razzak je imao samo 19 godina kada se njegov otac, Mohammed Razzaq, neočekivano vratio sa putovanja u Pakistan i pokušao da seksualno napastvuje svoju ćerku u porodičnom domu u Kensingtonu

Foto: Printscreen

Pravna priča o tinejdžeru iz Brooklyna Hassanu Razzaq, koji je ubio oca lako bi spasio sestru, završena je juče, kada je 22-godišnji student osuđen na pet godina zatvora.

Razzak je imao samo 19 godina kada se njegov otac, Mohammed Razzaq, neočekivano vratio sa putovanja u Pakistan i pokušao da seksualno napastvuje svoju ćerku u porodičnom domu u Kensingtonu.

Hassan Razzak je ćutao dok mu je izricana kazna, prenosi nypost.com.

Ranije ovog mjeseca, Razzak se izjasnio krivim za ubistvo prvog stepena, priznajući da je zbog seksualnog i emocionalnog zlostavljanja od oca došao do ivice 2015. godine.

“Moj otac je zlostavljao moje sestre i mamu otkad se sjećam”, otkrio je tiho u to vrijeme. “Došao je kući i nastavio sa zlostavljanjem, pa sam ga ubio”.

Nijedna porodica se nije pojavila na sudu zbog izricanja kazne.
Advokat Michael Cibella rekao je da je njegov mladi klijent, koji je bio počeo da se školuje kada se sve izdešavalo, namerava da se vrati u školu kada bude oslobođen.

“Sada smo došli do trenutka kada on može početi da krene napred iz ovoga”, rekao je advokat. “Želio je da se vrati na put.”

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!