Tramp se izvinio Markoviću, a prva dama SAD pozdravila crnogorskog premijera na slovenačkom jeziku (VIDEO)

Susret crnogorskog premijera i lidera najmoćnije države na svijetu desio se na zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Kako saznaje Portal Revije Fokus, Donald Tramp, iako je bio veoma udaljen, čim je ugledao Markovića, odmah mu je prišao, srdačno se pozdravio i ispričao se za incident koji se desio na okupljanju uoči svečanog otvaranja novog sjedišta NATO prošle godine

Foto: Twitter.com

Danas se premijeru Crne Gore Dušku Markoviću u Njujorku izvinio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država – Donald Tramp.

Susret crnogorskog premijera i lidera najmoćnije države na svijetu desio se na zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Kako saznaje Portal Revije Fokus, Donald Tramp, iako je bio veoma udaljen, čim je ugledao Markovića, odmah mu je prišao, srdačno se pozdravio i ispričao se za incident koji se desio na okupljanju uoči svečanog otvaranja novog sjedišta NATO prošle godine.

Margaret Besheer, novinarka Glasa Amerike, na Tviteru je objavila fotografiju uz komentar: “Tramp je sa puno entuzijazma pozdravio Markovića, kojeg je odgurnuo prošle godine na NATO samitu”.

Naš izvor nam je i kazao da se premijer Crne Gore upoznao i sa prvom damom Sjedinjenih Američkih Država. Njega je Melanija Tramp pozdravila na svom maternjem jeziku – slovenačkom. Valja istaći da je i ona, poput predsjednika SAD, prva prišla i srdačno razgovarala sa Duškom Markovićem.

Sead Hodžić 

PODSJETIMO SE I INCIDENTA OD PROŠLE GODINE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!