Barak i Mišel Obama potpisali ugovor sa Netfliksom

Zbog ovog dogovora bivši predsjednik Barak Obama i njegova supruga biće prisutniji u javnosti nego što je uobičajeno za bivši predsjednički par

Foto: Printscreen/Cosmopolitan.com

Bivši predsjednik SAD Barak Obama i njegova supruga Mišel potpisali su višegodišnji ugovor sa mrežom Netfliks o produciranju filmova i serija, saopštila je ta kompanija.

Obame će kroz produkcijsku kuću „Higher Ground Productions“ biti producenti serija, dokumentaraca i filmova, navodi se u saopštenju Netfliksa.

Zbog ovog dogovora bivši predsjednik Barak Obama i njegova supruga biće prisutniji u javnosti nego što je uobičajeno za bivši predsjednički par, prenosi Glas Amerike.

Netfliks ima 125 miliona korisnika širom svijeta i ovim će proširiti javni angažman bivšeg predsjedničkog para.

“Jedna od najljepših stvari tokom javnog angažmana je to što upoznate mnogo fascinantnih ljudi i možete da im pomognete da podijele svoja iskustva sa širom publikom. Zato smo Mišel i ja veoma uzbuđeni zbog saranje sa Netfliksom, nadamo se da ćemo njegovati talenat, inspirisati one koji promovišu empatiju i razumijevanje i pomoći im da svoje priče podijele sa cijelim svijetom”, napisao je Barak Obama.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!