Mehmedović: Nakon pobjede u Plavu otvorićemo nova radna mjesta i zaustaviti iseljavanje mladih

“Institucije su urušene, sistem ne funkcioniše. Na predstojećim lokalnim izborima jedino Socijaldemokrate predstavljaju novu vrijednost i prezentuju novu ponudu na političkoj sceni. Svi ostali su imali priliku da upravljaju našom opštinom, a rezultati njihovog (ne)rada su svima nama više nego vidljivi. Neprimjereno loša putna i komunalna infrastruktura, nedostatak pijaće vode, odsustvo privredne aktivnosti, samo su neki od problema koji predstavljaju nerješivu enigmu za rukovodstvo lokalne uprave”, kazao je on

Omer Mehmedović

Za Socijaldemokrate Plava će, nakon što pobijede na lokalnim izborima, prioritet biti otvaranje novih radnih mjesta i zaustavljanje iseljavanja mladih sa područja naše opštine, saopštio je Omer Mehmedović, predsjednik OO Socijaldemokrata Plava.

On je kazao da je opština Plav sve samo ne uređena opština, sve samo ne servis građana.

“Institucije su urušene, sistem ne funkcioniše. Na predstojećim lokalnim izborima jedino Socijaldemokrate predstavljaju novu vrijednost i prezentuju novu ponudu na političkoj sceni. Svi ostali su imali priliku da upravljaju našom opštinom, a rezultati njihovog (ne)rada su svima nama više nego vidljivi. Neprimjereno loša putna i komunalna infrastruktura, nedostatak pijaće vode, odsustvo privredne aktivnosti, samo su neki od problema koji predstavljaju nerješivu enigmu za rukovodstvo lokalne uprave”, kazao je on.

Izbori, dodao je, to mogu da promijene, i zbog toga su toliko važni.

“Jer 27. maja možemo stati na kraj talasu neznanja i nesposobnosti koji je zahvatio naš Plav”, kazao je Mehmedović.

Socijaldemokrate su, rekao je, imajući u vidu probleme sa kojima se Plav suočava, sugrađanima ponudile najmlađu i najobrazovaniju listu, koja nudi konkretna i realna rješenja.

“Listu sačinjava 28 kandidata sa fakultetskom diplomom i tri studenta završnih godina studija, ali i ugledni doktori, iskusni pravnici, ekonomisti, inženjeri, od kojih su gotovo svi potpuno novi ljudi u politici. Vodićemo pozitivnu političku kampanju usmjerenu na promovisanju dostojanstvene političke kulture i afirmaciju političkog dijaloga”, piše u saopštenju.

Ističe se da je misija Socijaldemokrata da, u partnerstvu sa građankama i građanima, Plav učine boljim i kvalitetnijim mjestom za život, da stvore preduslove za otvaranje novih radnih mjesta i da zaustave trend iseljavanje mladih.

“Socijaldemokrate Plava predstavljaju modernu, građansku partiju koja je lišena kompromisa sa populizmom, nacionalizmom i demagogijom. Uvjereni smo da će odluka o samostalnom nastupu u Plavu, kao i kvalitetna izborna ponuda, doprinijeti trendu rasta podrške koju Socijaldemokrate bilježe u kontinuitetu u čitavoj Crnoj Gori. Svim stanovnicima opštine Plav je više nego jasno da jedino pobjeda Socijaldemokrata garantuje svijetlu budućnost Plava i zato ih pozivamo da zajedno radimo na razvoju i prosperitetu naše opštine i da stvaramo uslove u kojima ćemo svi pristojno živjeti od svog rada”, kaže se u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!