Pančevo: MMA borac izrešetan ispred vrtića u kojem je ostavio dijete

Prema riječima očevidaca, čim je izašao iz vrtića i krenuo ka svom automobilu, pored njega se zaustavilo vozilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom koji je u njega ispalio više metaka. Napadač je nakon toga svojim automobilom pobjegao u pravcu Beograda, dok se Maradona nalazi u Opštoj bolnici u Pančevu u teškom stanju

Foto: Printscreen/YouTube

Muškarac koji je rano jutros izrešetan u Pančevu nakon što je izašao iz vrtića u kom je ostavio svoje dijete je Vladimir Jovanović, zvani Maradona, saznaje “Blic”.

Kako saznaje portal Blic.rs, Jovanović je MMA borac, ali je, prema riječima mještana, bio poznat kao “problematičan muškarac”.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, on je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti.

Maradona je teško ranjen u 7:30 jutros kada je u njega ispaljeno sedam metaka čim je dijete ostavio u vrtiću.

Prema riječima očevidaca, čim je izašao iz vrtića i krenuo ka svom automobilu, pored njega se zaustavilo vozilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom koji je u njega ispalio više metaka.

Napadač je nakon toga svojim automobilom pobjegao u pravcu Beograda, dok se Maradona nalazi u Opštoj bolnici u Pančevu u teškom stanju.

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Nakon završene osnovne škole u Starčevu završio je poljoprivrednu školu, a onda se posvetio sportu.

Sa sedam godina zvanično postao član Fudbalskog kluba Borac. U 17 godini počinje da trenira ultimat fajt.

Kako saznaje “Blic”, posljednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!