Beograđanin u Koloradu zaustavljen zbog telefoniranja, sada mu prijeti 48 godina zatvora: Nudio policajcu drogu

Kada je policajac istakao miris, Steljić mu se “izvinio i rekao da je marihuanu pušio ranije u kolima. Policajac je pretresao njegov terenac i pronašao šest velikih crnih torbi za smeće u kojima su bile manje vakumirane kesice marihuane, koje su težile oko 70 kilograma

Nenad Steljić (Foto: Facebook)

Nenad Steljić (30) sa Novog Beograda, uhapšen je u petak u Koloradu kada je policajcu koji ga je zaustavio zbog gledanja u telefon ponudio nekoliko kilograma marihuane!

Steljić, koji živi u Čikagu u Americi sa poslovnom vizom, u petak popodne zaustavljen je kod Jute nakon što ga je pripadnik policijske patrole iz Kolorada vidio kako se javlja na mobilni telefon i piše poruke dok vozi, piše američki “Dejli Sentinel”.

Policajac je u svom izvještaju napisao da se iz Staljićevog automobila osjećao “prejak miris sirove marihuane i osvježivača vazduha”.

Na pitanje koliko marihuane ima u vozilu, Steljić, koji se uputio ka prijateljima od Kalifornije do Denvera, je rekao da nema ništa.

Kada je policajac istakao miris, Steljić mu se “izvinio i rekao da je marihuanu pušio ranije u kolima”, piše “Blic”.

Nenad Steljić (Foto: Facebook)

Policajac je pretresao njegov terenac i pronašao šest velikih crnih torbi za smeće u kojima su bile manje vakumirane kesice marihuane, koje su težile oko 70 kilograma!

Steljić je u jednom trenutku rekao policajcu da je sam uzgajao biljku u San Francisku i da je prevozi ili u Čikago, ili u Njujork.

Srbin je policajca zatim pitao da li i dalje snima njihov razgovor.

“Rekao sam gospodinu Steljiću da snimam, na šta mi je on rekao: ‘Zašto ne isključiš to?’ On je potom rekao: ‘Ostaviću ti nekoliko kilograma marihuane i onda možeš da me pustiš da odšetam’”, piše u izvještaju ovog policajca.

Steljić se suočava sa krivičnim djelima podmićivanje, kao i posedovanje marihuane sa namjerom da se distribuira. Ako bude osuđen za posjedovanje, u zatvoru može biti 32 godine. Ako bude osuđen za podmićivanje, mogao bi da bude osuđen na četiri do 16 godina zatvora.

On se pojavio u Okružnom sudu Mesa u ponedjeljak, gdje je sudija naredio da ostane u pritvoru, umjesto da plati kauciju od 25.000 dolara u kešu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!