Eksplodirao motor: Avion na letu iz Njujorka za Dalas prinudno sletio na filadelfijski aerodrom (VIDEO)

Otac jednog od putnika ispričao je za NBC 10 da je uslejd pada pritiska jedna putnica “djelimično isisana” iz letilice, ali su joj drugi putnici priskočili u pomoć pa su je vratili u kabinu. Ona je nakon slijetanja navodno prevezena u bolnicu. Njegove tvrdnje zasad nisu potvrđene

Foto: YouTube/Printscreen

Avion američke kompanije “Sautvest erlajns” na letu iz Njujorka za Dalas, prinudno je danas sletio na filadelfijski aerodrom pošto mu je eksplodirao lijevi motor, a djelovi su oštetili neke prozore.

Kako javlja lokalna televizija NBC 10, u kabini letilice je došlo do iznenadnog pada pritiska nakon što je otpao dio jednog od motora, udario u prozor i razbio ga.

Otac jednog od putnika ispričao je za NBC 10 da je uslejd pada pritiska jedna putnica “djelimično isisana” iz letilice, ali su joj drugi putnici priskočili u pomoć pa su je vratili u kabinu. Ona je nakon slijetanja navodno prevezena u bolnicu. Njegove tvrdnje zasad nisu potvrđene, javio je Jutarnji.hr.

Foto: YouTube/Printscreen

“Prvo se čula eksplozija, a odmah potom su iskočile maske za kiseonik. Za nekih deset sekundi motor je udario u prozor i razvalio ga”, ispričao je putnik Marti Marinez, koji je ranije na svom Facebook profilu objavio video u kojem nosi masku za kiseonik i govori: “Nešto nije u redu s našim avionom! Izgleda da se spuštamo! Hitno slijetanje! Let ‘Sautvesta’ iz Njujorka za Dalas!”.

“Spuštali smo se deset-15 minuta, a za to vijeme svi su bili u velikom strahu, plakali su. Ovo je bilo nešto najstrašnije, mislio sam da je to moj kraj”, dodao je Martinez za CBS, prenio je “Blic”.

Ostali putnici su na društvenim mrežama objavili fotografije na kojima se vidi oštećenje na jednom od motora.

Avion je sletio na izdvojeni dio piste, a okružile su ga brojne hitne službe. Na snimcima lokalnih televizija vidi se da su neki od putnika napuštali letilicu uz pomoć štaka i medicinskog osoblja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!