Savez Crnogoraca Kosova i Metohije podržao Mladena Bojanića

“Očekujemo da će predsjednik Bojanić doprinijeti donošenju odluke o povlačenju crnogorskog  priznanja lažne države Kosovo, što kosovsko-metohijski Crnogorci kolektivno i zdušno očekuju”, saopšteno je iz tog Saveza

Savez Crnogoraca Kosova i Metohije saopštio je da Crnogorci, okupljeni u svojoj krovnoj asocijaciji u pokrajini, u susret predsjedničkim izborima u Crnoj Gori izražavaju snažnu i bezrezervnu podršku predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću.

Iz tog Saveza je saopšteno da “očekuju da će izborom Bojanića u Crnoj Gori biti uspostavljenja vladavina prava i da će svojim angažovanjem budući predsjednik Crne Gore doprinijeti da Crnogorci budu priznati kao konstitutivni narod u južnoj pokrajini Srbije.

“Očekujemo da će predsjednik Bojanić doprinijeti donošenju odluke o povlačenju crnogorskog  priznanja lažne države Kosovo, što kosovsko-metohijski Crnogorci kolektivno i zdušno očekuju. Vjerujemo da će budući predsjednik Crne Gore učiniti maksimum napora da se u crnogorsku Metohiju vrati svih 30.000 protjeranih Crnogoraca, kao i da će se izboriti za njihovu punu reintegraciju na tom prostoru”, kaže se u saopštenju Saveza.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!