Filmska potjera za Bjelopoljcem: Vozio brzo, udario u nekoliko vozila, policija ga sustigla u Podgorici

Kako navode iz Uprave policije, Kljajić se prije dolaska policije vozilom, koje je vlasništvo njegovog oca, velikom brzinom udaljio sa lica mjesta, iz Bijelog Polja. Nastavio je da se kreće prema Mojkovcu, a zatim prema Kolašinu gdje je, zbog velike brzine, uspio da izbjegne policijske patrole. Pritom je udario u nekoliko vozila

Foto: Printscreen

Policijska potjera kao iz filmova odvijala se danas u Podgorici, u blizini cetinjskih semafora, piše CdM.

“Potjera je organizovana za vozačem ‘opela’, bjelopoljskih registarskih oznaka, Nikolom Kljajićem, koji je osumnjičen za porodično nasilje u Bijelom Polju. Policija je pokušala da ga zaustavi na tri lokacije”, saopšteno je nezvanično CdM-u, iz policije.

Kako navode iz Uprave policije, Kljajić se prije dolaska policije vozilom, koje je vlasništvo njegovog oca, velikom brzinom udaljio sa lica mjesta, iz Bijelog Polja.

Nastavio je da se kreće prema Mojkovcu, a zatim prema Kolašinu gdje je, zbog velike brzine, uspio da izbjegne policijske patrole. Pritom je udario u nekoliko vozila.

Vozač, uprkos upozorenjima, nije želio da se zaustavi, pa je vozio i trotoarom. Njega je podgorička policija sustigla i privela.

Konsultacije sa tužiocem u vezi sa kvalifikacijom ovog događaja su u toku, kao i policijska postupanja po prijavi kojom je on prijavljen za porodično nasilje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!