Čuo je zapomaganje žene ispred vrata i odlučio da pomogne: Ono što je uslijedilo pamtiće doživotno

“Momentalno su počeli da se iživljavaju na meni. Držali su me za ruke, a jedan od njih me tukao po glavi. Mislio sam da ću umrijeti. Stvarno sam pomislio: ‘To je to, danas ću umrijeti’. Ipak, nisam htio da se predam”, prepričava Morrison najgori dan u životu

Joshua Morrison (Foto: Printscreen)

Ležerno nedjeljno popodne Joshue Morrisona naprasno je prekinuto kada je ispred vrata svog doma u Portlandu čuo zapomaganje nepoznate žene. Žena je vikala da je neko goni i da hitno treba pomoć, a dobri samarićanin Morrison odlučio je da neće stajati po strani, već pomoći. Nažalost, gadno je pogriješio.

Muškarac je otvorio vrata i odmah dobio šaku u glavu od iste žene koja je zapomagala. Nakon toga žena se pomjerila i napravila mjesta dvojici muškaraca da uđu u Morrisonovu kuću. Razbojnici su puškom jadnom Joshui doslovce smrskali glavu, zavezali ga i počeli da viču “gdje je novac?”

“Momentalno su počeli da se iživljavaju na meni. Držali su me za ruke, a jedan od njih me tukao po glavi. Mislio sam da ću umrijeti. Stvarno sam pomislio: ‘To je to, danas ću umrijeti’. Ipak, nisam htio da se predam”, prepričava Morrison najgori dan u životu, prenosi Jutarnji.hr.

Drškom puške izudarali su ga najmanje sedam puta.

“Dobro sam čuo kako mi kosti pucaju”, kazao je on.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!