Sa 13 godina je postao najmlađi otac u Britaniji: Dogodio se nevjerovatan obrt (VIDEO)

Ispostavilo se da je otac drugi dječak iz komšiluka, Tajler Barker, koji je u trenutku začeća imao isto 13 godina, a koji je priznao da je izgubio nevinost sa Šantel jedne noći pod dejstvom alkohola. Kasnije je rekao da mu je to bila najveća greška u životu i da bi volio da je nikada nije ni upoznao, ali i da se to desilo samo jednom i da je mislio da je ona “vodila računa o kontracepciji”

Foto: Printscreen

Priča o trinaestogodišnjaku koji je postao otac ima sve elemente sapunice – ljubav, skandal, izdaju, neočekivani obrt, ali i važnu poruku i upozorenje.

Alfi Paten (13) je 2009. godine postao otac djevojčice Mejsi Roksen.

“To je bilo ludo vrijeme. Držati Mejsi u svom naručju po prvi put bilo je nevjerovatno iskustvo. Bio sam previše neiskusan da bih shvatio posljedice toga što sam mlad roditelj, ali mi se dopadalo da je držim u naručju i odmah sam je zavolio”, govorio je Alfi.

Majka, Šantel Stedmen, imala je samo 15 godina kada je rodila Mejsi, a Alfi je ubrzo postao poznat kao najmlađi otac u Britaniji, pa ga mediji nisu ostavljali na miru.

“Gdje god da sam otišao, ljudi su znali ko sam. Nisam mogao da napustim kuću nedjeljama. Nisam ni u školu išao”, navodi ovaj mladić.

Novinari su postavljali najrazličitija pitanja, a jedno od njih bilo je i da li će moći djevojčicu finansijski da obezbijedi, na šta je Alfi upitao: “Šta su to finansije?”

U međuvremenu, njegova majka, Nikola, bila je očajna, jer nije mogla da veruje da njen sin, kojem tada ni glas nije mutirao, može postati otac. Takođe, kada bi ga pitala kako je do svega toga došlo, on bi odbio da govori, pa je sve to navelo na sumnju.

Nikola je insistirala na testu očinstva, budući da je su dva dječaka iz komšiluka izjavila da postoji mogućnost da su i oni roditelji. Stoga, ona je željela da stvar istjera na čistac. Test je pokazao da Alfi ipak nije otac. To saznanje ga je potpuno slomilo.

“Plakao sam danima i jedva napuštao svoju sobu. Situacija je dodatno pogoršana, jer nisam nikada više vidio Mejsi zato što su se Šantel i njena porodica preselili čim su saznali da ja nisam otac”, govori nakon svega Alfi.

Ispostavilo se da je otac drugi dječak iz komšiluka, Tajler Barker, koji je u trenutku začeća imao isto 13 godina, a koji je priznao da je izgubio nevinost sa Šantel jedne noći pod dejstvom alkohola. Kasnije je rekao da mu je to bila najveća greška u životu i da bi volio da je nikada nije ni upoznao, ali i da se to desilo samo jednom i da je mislio da je ona “vodila računa o kontracepciji”.

“Nastavio sam dalje. Porodica je pomogla. Prijatelji su pomogli”, izjavio je Alfi, prenosi “Blic”.

Tajlerovi prijatelji nisu bili od tolike pomoći.

“Svi moji drugari su me ismijavali, ali to nije bilo smiješno”, govori pravi Mejsin otac.

Mnogi su mislili da su Alfijevi roditelji dobili mnogo novca za brojne članke koji su izlazili, ali oni su to demantovali i dodali da nisu ni svjesni kako je došlo do toliko priča o njima i ogromne medijske pažnje. Alfi je osam godina nakon toga izjavio da mu je drago da nije otac i da je od tada imao i nekoliko ljubavi, ali da o očinstvu još ne razmišlja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!