Predloženo da Milorad Dodik dobije plaketu sa zlatnim grbom Srebrenice

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Alija Tabaković je pozvao načelnika Grujičića da povuče predlog o dodjeli nagrade predsjedniku RS, a nakon što taj prijedlog nije usvojen bošnjački odbornici su otišli sa sjednice

Srebrenica (Foto: Printscreen)

Na sjednici Skupštine opštine Srebrenica odlučeno je da zlatna plaketa opštine bude dodijeljena predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

Odluka je izglasana bez bošnjačkih predstavnika u Skupštini koji su napustili sjednicu.

Opštinski načelnik Mladen Grujičić je predložio da se sa dnevnog reda skine predlog Odluke o proglašenju počasnog građanina opštine Srebrenica, pa je nakon glasanja odbornika ta tačka skinuta sa dnevnog reda.

Najveću raspravu je izazvao izvještaj Komisije za nagrade i priznanja kojim je predloženo da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku dodjeli plaketa sa zlatnim grbom Opštine Srebrenica, a zbog tog predloga su bošnjački odbornici napustili sjednicu, javlja portal Kilx.ba, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Alija Tabaković je pozvao načelnika Grujičića da povuče predlog o dodjeli nagrade predsjedniku RS, a nakon što taj prijedlog nije usvojen bošnjački odbornici su otišli sa sjednice.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!