Stravična nesreća na putu Novi Pazar – Raška: Poginuli Irfan Vatić, Nejla Halitović i Sead Krlić

Kako se saznaje, bračni par je krenuo u Beograd na pregled, a kod kuće su ostavili dvoje male djece, bebu od šest mjeseci i dijete staro tri godine. Policija je na licu mjesta u ženskoj torbi pronašla pelene, pa se pretpostavilo da je i dijete bilo u vozilu, ali se, srećom, ispostavilo da nije, prenosi RTV Novi Pazar

Sa mjeste nesreće (Foto: Printscreen)

Troje ljudi poginulo je u stravičnom udesu koji se dogodio jutros oko osam sati na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, piše “Blic”.

Prema pisanju srpskih medija, poginuli su Irfan Vatić (32), Nejla Halitović (27) i Sead Krlić (32).

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, oni su se nalazili u automobilu “bmw” koji je direktno udario u autobus.

U Hitnoj službi potvrdili su da su nastradali žena i dvojica muškaraca. U pitanju je bračni par, muškarac star 32 godine i supruga 27 godina, i još jedan muškarac star takođe 32 godine.

Načelnica Hitne službe u Novom Pazaru Misala Aličković rekla je za Tanjug da je njena služba u 8:05 primila poziv da se desila saobraćajna nesreća i da su na licu mjesta zatekli stravičan prizor – “smrskani automobil, sa tri osobe unutra, koje nisu davale znakove života i na licu mjesta su ostali mrtvi”.

“Vatogasna ekipa je uspjela da oslobodi tijela, nažalost, ništa nije moglo da se učini”, rekla je Aličković i dodala da su u autobusu povrijeđene tr osobe, koje su se javile u ambulantu Hitne službe sa lakšim povredama.

Portparol Zdravstvenog centra u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi rekla je za Tanjug da će obdukcija nastradalih biti obavljena u toku dana.

Takođe, prema njenim riječima, dvijema povrijeđenim putnicama autobusa konstatovane su kontuzione povrede lica i one su puštene kući, a u toku je dijagnostika treće povrijeđene osobe koja se javila hirurgu, a radi se o kontuzionim povredama grudnog koša.

Kako se saznaje, bračni par je krenuo u Beograd na pregled, a kod kuće su ostavili dvoje male djece, bebu od šest mjeseci i dijete staro tri godine. Policija je na licu mjesta u ženskoj torbi pronašla pelene, pa se pretpostavilo da je i dijete bilo u vozilu, ali se, srećom, ispostavilo da nije, prenosi RTV Novi Pazar.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!