Nepoznata osoba bacila ručnu bombu u pravcu Ambasade SAD u Podgorici, potom se raznijela drugom bombom

Istražitelji su počeli uviđaj i prostor je brzo ograđen. Za sada nije poznato sa kojeg je mjesta još neidentifikovana osoba aktivrala bombe i što je bio motiv ovog napada. Prema prvim informacijama, nepoznato lice je bilo na poljani preko ulice koja okružuje dvorište Amabasade SAD i bilo je udaljeno nekih petnaestak metara od zaštitne ograde i pomoćne zgrade u dvorištu Ambasade

Foto: me.usembassy.gov

Nepoznata osoba sinoć u 23 sata i 55 minuta bacila je u pravcu zgrade Ambasade SAD ručnu bombu, a potom je drugom bombom izvršila samoubistvo, saznaje Analitika od izvora sa lica mjesta. Građane u zgradama u Bulevaru revolucije uznemirile su dvije eksplozije u intervalu od dvadesetak sekundi.

Prema izjavama svjedoka, policija se vrlo brzo našla na licu mjesta i blokirala Bulevar revolucije od zgrade Agencije za nacionalnu bezbjednost do raskrsnice u neposrednoj blizini dvorišta dvorište Ambasade SAD, kao i sve prilaze dvorištu Ambasade.

Istražitelji su počeli uviđaj i prostor je brzo ograđen. Za sada nije poznato sa kojeg je mjesta još neidentifikovana osoba aktivrala bombe i što je bio motiv ovog napada. Prema prvim informacijama, nepoznato lice je bilo na poljani preko ulice koja okružuje dvorište Amabasade SAD i bilo je udaljeno nekih petnaestak metara od zaštitne ograde i pomoćne zgrade u dvorištu Ambasade.

“Cijela policija je na nogama, a više informacija dobićete sjutra od nadležnih institucija”, kazano je izvještaču Analitike.

Izvor: Portal Analitika

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!