Heroj tragedije na Floridi: Trener poginuo štiteći učenike od pomahnitalog napadača

Svjedok tragedije prenio je da je Feis skočio ispred napadača kako bi zaštitio živote učenika. Njegov kolega Willis May ispričao je da je Feis saznao za pucnjavu preko voki-tokija

Foto: Twitter

Aaron Feis, trener američkog fudbala u srednjoj školi Marjory Stoneman Douglas na Floridi, poginuo je u oružanom napadu na školu dok je spašavao svoje učenike.

Iz škole u kojoj je u srijedu poginulo 17 ljudi saopšteno je da je trener u toj školi Aaron Feis stradao kao heroj, nakon što se bacio ispred učenika koji su se našli na meti 19-godišnjeg Nikolasa Cruza.

“On je bio naš pomoćni trener i naš zaštitnik. Nesebično je štitio učenike od napadača kada je upucan. Umro je kao heroj, uvijek će biti upamćen, u našim srcima i u našem sjećanju“, navedeno je iz škole, piše Business Insider.

Svjedok tragedije prenio je da je Feis skočio ispred napadača kako bi zaštitio živote učenika. Njegov kolega Willis May ispričao je kako je Feis saznao za pucnjavu preko voki-tokija.

”Čuo sam ga kako govori: ‘Ne, to nije vatromet, to je pucnjava’. To je posljednje što sam ga čuo da govori”, rekao je May, prenosi dnevnik.hr.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!