Ponuda lidera tzv. građanske opozicije: Milka Tadić Mijović kandidat za predsjednika CG

Razgovor sa Tadić Mijović uslijedio je nakon niza intenzivnih konsultacija opozicionih lidera, a građansku opoziciju su predstavljali predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić i funkcionerka Demosa Tina Dimić Raičević

Foto: Printscreen/TV Vijesti

Predstavnici tzv. građanske opozicije sinoć su razgovarali sa novinarkom Milkom Tadić Mijović o mogućnosti da bude zajednički kandidat opozicije na predsjedničkim izborima, saznaju “Vijesti”.

Prema tvrdnjama sagovornika “Vijesti” upućenog u dešavanja, Tadić Mijović se nije izjasnila da li je zainteresovana za kandidaturu. 

“Ona je iznenađena tom idejom. Podsjetila je da je čitav život provela u medijima i nikad nije razmišljala da se bavi politikom”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Razgovor sa Tadić Mijović uslijedio je nakon niza intenzivnih konsultacija opozicionih lidera, a građansku opoziciju su predstavljali predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić i funkcionerka Demosa Tina Dimić Raičević.  

Abazović je prethodno razgovarao sa predstavnicima Demokratskog fronta (DF), a prema informacijama “Vijesti”, iz tog političkog saveza kazali su da nemaju ništa protiv kandidature Tadić Mijović. Čelnici tog političkog saveza su tražili da se razmotri i mogućnost kandidovanja bivšeg ministra policije Andrije Jovićevića, kojem su naklonjeni u Frontu, pišu “Vijesti”.

Abazović je rekao da opozicija intenzivno traga za zajedničkim kandidatom i da bi ga uskoro mogla predstaviti. Čelnici tzv. građanske opozicije su u srijedu odlučili da se o zajedničkom kandidatu konsultuju sa DF-om, nakon odluke Alekse Bečića da se ne kandiduje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!