Donatorsko veče Fondacije „Gusinje“: Interesovanje veliko, sakupljena sredstva biće uložena u izgradnju sportskih terena

Iseljenici će, kao i do sada, sakupiti novac kojim će Gusinjanima omogućiti ljepši život, a ovog puta sredstva će biti usmjerena na izgradnju sportskih terena u njihovom rodnom mjestu

Sve je spremno za još jedno, 11. donatorsko veče Fondacije „Gusinje“, koje će biti održano u subotu, 16. decembra, u Njujorku.

Iseljenici će, kao i do sada, sakupiti novac kojim će Gusinjanima omogućiti ljepši život, a ovog puta sredstva će biti usmjerena na izgradnju sportskih terena u njihovom rodnom mjestu.

Kako smo saznali iz Fondacije “Gusinje”, skupu će prisustvovati diplomatski predstavnici Crne Gore: ambasador Željko Perović, šef Misije CG pri UN, Nebojša Kaluđerović, ambasador Crne Gore u Vašingtonu, Veselin Šuković, generalni sekretar u MVP, Dragan Đurović, diplomatski inspektor u MVP, Željko Stamatović, generalni konzul CG u Njujorku, Predrag Mitrović, direktor Uprave za dijasporu, Ervin Ibrahimović, poslanik i član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine CG, Amer Cikotić, konzul u Njujorku, i Selim Lika, generalni direktor Direktorata za konzularne poslove u MVP. Takođe, prema našim saznanjima, biće prisutna i predsjednica Opštine Gusinje, Anela Čekić, kao i predstavnici drugih iseljeničkih udruženja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!