U “audiju” Nikole Pekovića pronađeno oružje i droga: Uhapšena dva Crnogorca

U posebno prepravljenoj pregradi “audija 4” bio je sakriven revolver marke “ruger”, pištolj “golan” izbrušenih fabričkih brojeva, kao i više komada pištoljske muncije različitog kalibra

Foto: Wikipedia

Beogradska policija uhapsila je Radojka Tomaševića (35) i Ivana Goločevca (30), državljane Crne Gore, zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i trgovina narkoticima.

Njih je policija zaustavila u automobilu “audi 4” američkih tablica, a tokom pretresa pronađeni su narkotici, revolver i pištolj.

U posebno prepravljenoj pregradi “audija 4” bio je sakriven revolver marke “ruger”, pištolj “golan” izbrušenih fabričkih brojeva, kao i više komada pištoljske muncije različitog kalibra, piše Kurir.rs.

Prilikom pretresa Goločevca nađen je paketić kokaina.

Sa krivičnom prijavom, dvojica Crnogoraca privedena su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je u nastavku provera utvrdila da automobil “audi 4” u kojem su bili Tomašević i Goločevac pripada bivšem košarkašu i bivšem predsjedniku KK Partizan Nikoli Pekoviću, koji je poslije bogate sportske karijere počeo da se bavi izgradnjom luksuznih apartmana.

On je, tvrde upućeni, blizak sa Darkom i Duškom Šarićem. Prvom se još sudi za šverc više tona kokaina iz Južne Amerije u Evropu.

Policija raspolaže i operativnim podacima da je Tomašević u obezbjeđenju Nikole Pekovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!