Predstoji joj nova borba: Metju Kameron, suprug pjevačice Tajči, izgubio bitku sa bolešću

Pjevačica se od njega oprostila emotivnom porukom. “Metju Šejn Kameron više ne oseća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan”, napisala je Tatjana Kameron Tajči

Foto: Privatna arhiva

Metju Kameron, suprug Tatjane Kameron, čuvene Tajči, preminuo je 14. novembra poslije višemjesečne borbe sa rakom.

Od 5. novembra bio je na intenzivnoj njezi, a prije dva mjeseca je rekao da je njegovoj porodici mnogo teže da ga gleda u takvom stanju, nego što je njemu da se bori sa opakom bolešću.

Pjevačica se od njega oprostila emotivnom porukom, piše srbijadanas.com.

“Metju Šejn Kameron više ne oseća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan”, napisala je Tatjana Kameron Tajči, kojoj predstoji još jedna velika životna borba.

Tajči je zaludjela Jugoslaviju hitom “Hajde da ludujemo“, kojim je  našu zemlju predstavljala na Pjesmi Evrovizije u Zagrebu 1990. godine. Ipak, samo dvije godine kasnije napustila je Hrvatsku na vrhuncu karijere i zaputila se u Ameriku.

“Nisam željela da živim kao lutkica, ali još više od toga nisam htjela da glumim svojoj publici. Tad nisam bila dovoljno jaka da kažem i pokažem sve što sam im željela, a to je da ništa nije vrijedno kompromisa i sebe, da uspjeh, slava i novac ne definišu našu vrijednost. Koliko god da sam se trudila da budem autentična, ipak je bio jači Tajči brend koji je moja ekipa producenata i menadžera vodila. Nisam željela da budem lutkica”, ispričala je ranije Tatjana Kameron Tajči.

ANKSIOZNOST I DEPRESIJA

Dok je cijela Juga pjevala njene hitove, Tajči se suočila sa depresijom.

“Iscrpljenost od koncerata, stalnih dijeta da bih održala liniju, kao i nesigurnost u sebe bili su razlog što sam često plakala i osjećala se usamljeno. Imala sam sve, a nisam imala ništa.Bila sam jedna od najpopularnijih žena u državi, a često sam se osjećala kao da sam sama na svijetu. I kad su me obuzimale najcrnje misli, nisam znala da sam depresivna. Skoro 15 godina kasnije anksioznost i depresija su me dovele do sloma”, pričala je Tajči.

Tajči se 2000. godine udala za producenta Metjua Kamerona sa kojim je dobila tri sina – Evana, Bleja i Dantea. I tokom porodičnih trenutaka je imala loše momente.

“Ja sam dva puta zapela u životu. Prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo sam promijenila kontinent i napustila uspješnu karijeru pjevačice. Onda sam ponovno zapela. Udala sam se, stvorila predivan dom, produbila vjeru, ali i dalje sam se borila sa depresijom, anksioznošću i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastalo tek kad sam shvatila da sve promjene u životu mogu da napravim jedino ako ta želja dolazi iznutra”, iskrena je bila Tajči.

DUHOVNA MUZIKA

Tajči je danas posvećena duhovnoj muzici.

“Moja duhovna muzika je izraz duhovnog puta koji mi je pomogao da pronađem sebe. Tajči je bila veliki projekat koji me je u jednom trenutku pretvorio u proizvod. Nisam više bila osoba. Poslije svakog koncerta sam ostajala sama u garderobi i pitala se da li me je neko doživio kao osobu, da li je vidio moju dušu. I umjesto da se odam narkoticima ili odem na liječenje, ja sam otišla u duhovnom smjeru”, objasnila je Tajči u jednom intervjuu.

Tako je i srela supruga Metjua Kamerona sa kojim je dijelila predivnih 17 godina. Upoznala ga je preko njegovog brata, koji je sveštenik, i časne sestre iz manastira u kojem je jednom prilikom pjevala. U početku joj se nije dopadao, pa je na njegove višenedjeljne pozive odgovorila tek kada joj je zatrebala pomoć oko selidbe.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!