Emina Čunmuljaj poručila sunarodnicima: Glasajte Albansku alternativu

“Postoje dva razloga zašto pozivam da glasate Albansku alternativu. Prvi je jer su ovo izbori za samostalnu opštinu Tuzi, što budi nadu za njen razvoj. Analizirala sam sve liste i vidjela da na listi Albanske alternative ima i mladih ljudi, ali i zrelih, u godinama, koji ulivaju povjerenje i koji mogu da vode Malesiju. Vjerujem da će broj 7 biti srećan za Malesiju”, istakla je Emina u svom postu na Instagramu

Foto: Fokuspress

U kampanju uoči lokalnih izbora u Tuzima uključila se i poznata manekenka Emina Čunmuljaj, koja je javno podržala Albansku alternativu.

Emina je na svom zvaničnom Instagram profilu objavila fotografiju sa logom ove partije i listu, a pojasnila je i razloge zbog kojih će glasati za ovu albansku stranku.

“Postoje dva razloga zašto pozivam da glasate Albansku alternativu. Prvi je jer su ovo izbori za samostalnu opštinu Tuzi, što budi nadu za njen razvoj. Analizirala sam sve liste i vidjela da na listi Albanske alternative ima i mladih ljudi, ali i zrelih, u godinama, koji ulivaju povjerenje i koji mogu da vode Malesiju. Vjerujem da će broj 7 biti srećan za Malesiju”, istakla je Emina u svom postu na Instagramu, prenosi CdM.

Nadalje je istakla da voli Malesiju i da su to njeni preci.

“Sa Malesijom sam povezana na poseban način i svakodnevno pratim sa nostalgijom svaku aktivnost mojih građana. Mislim da svi ljudi iz Malesije treba da vrednuju ovu listu i da je podrže. Glasajte broj 7, glasajte za mogućnost Malesije i vaših života”, poručila je slavna manekenka.

Emina godinama živi u Americi sa ćerkom i mužem, a nerijetko dolazi u Crnu Goru, u Tuzi, gdje joj živi porodica. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!