Bjelopoljski frizer napao inspektora zbog “pauka”?

Prema prijavi inspektora, frizer je fizički nasrnuo na njega i udario ga, nakon što mu je “pauk” pomjerio nepropisno parkiran automobil. Tvrdi da je Dautović tada nasrnuo na njega, udario ga u pleksus, te da je nakon toga pao i udario o pod kancelarije. Dautović, međutim, tvrdi da je Perišić napao njega. Kaže da ga nije ni udario, niti odgurnuo

Svetislav Perišić (Foto: Facebook)

Bjelopoljski frizer Kemal Dautović osumnjičen je za napad na inspektora za saobraćaj i predsjednika koalicije Savez za pomirenje Svetislava Perišića.

Incident zbog koga je Dautovića juče saslušao  tužilac Denis Zvrko, dogodio se prije četiri dana u Bijelom Polju, pišu “Vijesti”.

Prema prijavi inspektora, frizer je fizički nasrnuo na njega i udario ga, nakon što mu je “pauk” pomjerio nepropisno parkiran automobil. 

Tvrdi da je Dautović tada nasrnuo na njega, udario ga u pleksus, te da je nakon toga pao i udario o pod kancelarije.

“Zadobio sam povrede, hematom ispod lijeve dojke i nagnječenje rebra. Nakon zbrinjavanja u bolnici otpušten sam na kućno liječenje”, kazao je Perišić.

Dodao je da je, pored fizičkih povreda, doživio psihičke traume, zbog čega se više puta javljao psihijatru koji mu je propisao odgovarajuću terapiju.

Perišić tvrdi da je “samo radio svoj posao” i da je Dautović došao petnaest minuta nakon što mu je ispred škole “Risto Ratković” pauk odnio nepropisno parkiran automobil.

Kemal Dautović (Foto: Facebook)

“Vikao je da nismo smjeli da mu oduzmemo automobil. Nisam ga ni na koji način vrijeđao, samo sam mu objasnio njegova prava. Dautović me potom udario pesnicom u stomak, nakon čega sam pao i udario glavom od pod. Na trenutak sam izgubio svijest”, rekao je on.

Dautović, međutim, tvrdi da je Perišić napao njega. Kaže da ga nije ni udario, niti odgurnuo.

“Udario me s obje ruke u predjelu grudi, što će dokazati video-snimak. U momentu kada sam gubio ravnotežu nakon udarca, ne smijem se zakleti da ga nisam dotakao, ali udarca i guranja nije bilo, što će takođe potvrditi video-snimci sa sigurnosnih kamera”, rekao je frizer.

Tvrdi da ga je Perišić vrijeđao, pominjući neki nerazjašnjeni događaj sa njegovim bratom od prije godinu dana.

“Moj automobil je nezakonito podignut, jer nije bio nepropisno parkiran”, kazao je Dautović.

Tužilac Zvrko je ispričao za “Vijesti” da su Dautoviću nakon saslušanja privremeno oduzete putne isprave i da će tu mjeru obezbjeđenja predložiti Osnovnom sudu.

“Nakon podnošenja krivične prijave većina dokaza je pribavljena, kao i snimak video-nadzora, a ubrzo će uslijediti i vještačenje medicinske dokumentacije, nakon čega će se tužilaštvo odrediti prema krivičnom djelu”, kazao je on.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, tužilac je juče saslušao i jedinog svjedoka – Zorana Grandova, vozača pauka, koji je potvrdio navode iz Perišićeve  krivične prijave.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!