Crnogorska državljanka ubijena u Italiji

Beživotno tijelo u lokvi krvi zatekla je vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu odlučila da uđe i vidi šta se dešava. Tijelo koje je već bilo u početnoj fazi raspadanja zatekla je na podu kupatila, o čemu je odmah obavijestila policiju. Tokom uviđaja su pronađene tri čaure od metka manjeg kalibra, ali oružje nije pronađeno

Foto: Twitter

Beživotno tijelo tridesetosmogodišnje crnogorske državljanke Julije Jakšić, sa tri prostrjelne rane glave, pronađeno je preksinoć u jednom stanu u gradu Cervino, provincija Caserta u Italiji, pišu Dnevne novine.

Time je okončana višednevna potraga za Jakšić, čiji nestanak je prijavljen prije desetak dana, prenosi CdM.

Kako prenosi portal Caserta Fokus, beživotno tijelo u lokvi krvi zatekla je vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu odlučila da uđe i vidi šta se dešava.

Tijelo koje je već bilo u početnoj fazi raspadanja zatekla je na podu kupatila, o čemu je odmah obavijestila policiju. Tokom uviđaja su pronađene tri čaure od metka manjeg kalibra, ali oružje nije pronađeno.

Policija je tragala za Jakšić od 22. oktobra ove godine, od kada joj se gubi svaki trag. Prema kazivanju komšinica, koje su i prijavile njen nestanak, ona je te noći izašla sa prijateljem, marokanskim državljaninom J. C. u čijem stanu je preksinoć i nađena mrtva. Navodno, zajedno su te noći izašli u jedan lokal u kvartu Pallonetto di Napoli, odakle su, nakon ljubomorne scene od J. C, otišli u nepoznatom pravcu.

Kako je policiji ispričao njen prijatelj, koji ih je te noći vidio, J. C. je u baru vikao na Jakšić optužujući je da ga vara, nakon čega ju je izvukao iz lokala. Njen nestanak je prijavljen sjutradan, kada se Jakšić nije vratila u stan u kojem je ostavila maloljetnog sina.

Policija sumnja da J. C. nakon svađe odveo Jakšić u njegov stan i da ju je zatim usmrtio sa tri hica u glavu, nakon čega je pobjegao. Sumnja se da je napustio državu i za njim je raspisana potjernica.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!