Nesvakidašnja svadba u Bijelom Polju: Milutin i Gospojinka izgovorili “da” u Domu starih

Sve je bilo kao što na svadbi treba da bude, po crnogoskim običajima i staroj tradiciji – mladoženja je izveo mladu koju je nosila bijelu vjenčanicu, kumovi su dali prstenje, mladenci su se poljubili, a nije izostao ni prvi ples

Foto: Radio Bijelo Polje

Stara narodna izreka da “za ljubav nikad nije kasno” još jednom se pokazala istinitom – šezdesettrogodišnja Gospojinka Lazić i deset godina mlađi Milutin Bigović, izgovorili su danas svoje prvo sudbonosno “da”.

Foto: Radio Bijelo Polje

Gospojinka i Milutin su odlučili da svoju petogodišnju ljubav odlučili krunišu brakom, i to na mjestu gdje su se upoznali – u bjelopoljskom Domu starih.

Foto: Radio Bijelo Polje

Sve je bilo kao što na svadbi treba da bude, po crnogoskim običajima i staroj tradiciji – mladoženja je izveo mladu koju je nosila bijelu vjenčanicu, kumovi su dali prstenje, mladenci su se poljubili, a nije izostao ni prvi ples, piše Radio Bijelo Polje na svojoj Facebook stranici.

Foto: Radio Bijelo Polje

Kako je kazao stručni radnik u Domu starih Bijelo Polje, Mirko Vuković, Gospojinka Lazić iz Bara i Milutin Bigović iz Nikšića upoznali su se prije više od pet godina u toj ustanovi.

Foto: Radio Bijelo Polje

Između njih se odmah rodila ljubav, pa su odlučili da ne gube vrijeme, već da odmah započnu zajednički život, iako tada u vanbračnoj zajednici.

Foto: Radio Bijelo Polje

Priča o Gospojinki i Milutinu potvrđuje da istinska ljubav ne poznaje granice i da za nju nikada nije kasno. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!