Poginuo predsjednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević (VIDEO)

Predsjednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema riječima očevidaca, automobil sletio sa puta i udario u drvo. Policija vrši uviđaj poslije kojeg će biti poznat uzrok ove nesreće

Foto: YouTube/Printscreen

Predsjednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin.

On je hitno prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu gdje su ljekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama.

Predsjednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema riječima očevidaca, automobil sletio sa puta i udario u drvo.

Policija, prenosi Blic.rs, vrši uviđaj poslije kojeg će biti poznat uzrok ove nesreće.

Foto: YouTube

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru, na odjeljenju intenzivne njege, prisutni su čelnici gradskih uprava Novog Pazara, Sjenice i Tutina, kao i predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sulejman Ugljanin, kome je Kučević bio dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Šemsudin Kučević je zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, a na čelu ove opštine na Pešterskoj visoravni se nalazio od 1996. godine. Prošle godine je započeo šesti mandat.

Na posljednjoj konstitutivnoj sjednici SDA Sandžaka, lider i osnivač ove partije Sulejman Ugljanin ovlastio je Kučevića da rukovodi strankom do okončanja njegovog mandata predsjednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!