Filip Geljo, sin Jasmina Gelja, igra u filmu “Avatar 2”

Producent Jon Landua je rekao da će ovi mladi članovi ekipe biti važan dio filmskih nastavaka. “Oni predstavljaju buduću generaciju Pandore i imaće veoma važnu ulogu, ne samo u ovom, već i u sljedećim nastavcima”, rekao je Jon

FotoI imdb.com

Filmu Jamesa Camerona “Avatar 2” pridružiće se sedam novih mladih članova koji će putovati u Pandoru – svijet Avatara, a jedan od njih je i Filip Geljo, sin poznatog bosanskohercegovačkog glumca sa kanadskom adresom, Jasmina Gelja.

Sinove Jakea i Neytiri glumiće Jamie Flatters i Britain Dalton, dok će se u ulozi ćerke Tuktireye, najmlađeg člana porodice, pojaviti Trinity Bliss.

Tsireya, jakog i ljupkog ronioca iz klana Metkayina igraće Bailey Bass, dok će Filip Geljo glumiti mladog lovca Aonunga. Duane Evans Jr. upotpuniće grupu igrajući Rotxa, još jednog lovca.

Jack Champion će se pojaviti u ulozi Javiera Spidera Socorroa koji uživa da provodi vrijeme u kišnim šumama Pandore, piše Klix.ba.

Producent Jon Landua je rekao da će ovi mladi članovi ekipe biti važan dio filmskih nastavaka.

“Oni predstavljaju buduću generaciju Pandore i imaće veoma važnu ulogu, ne samo u ovom, već i u sljedećim nastavcima”, rekao je Jon.

Osim drugog, Cameron planira da snimi još tri nastavka ovog filma, a produkcija sva četiri nastavka zvanično je počela 25. septembra u Californiji. “Avatar 2” biće prikazan 18. decembra 2020. godine, dok će se treći, četvrti i peti nastavak pojaviti 2021, 2024. i 2025. godine.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!