Džeki Čen: Tokom snimanja filma u Jugoslaviji zaradio sam rupe na glavi (VIDEO)

“Snimatelj je imao uperenu kameru u mene i gledao šta se događa. Kada sam padao, zaštitio je kameru, okrenuo se i otišao. Da me uhvatio, vjerovatno se ne bih povrijedio”, kazao je glumac

Foto: Printscreen

Poznati glumac Džeki Čen kazao je tokom gostovanja u emisiji Konana O’Brajana da je tokom snimanja filma “Božji oklop” (Armour of God) zaradio rupe na glavi.

Taj film Džeki Čen je snimao u Jugoslaviji.

“Snimatelj je imao uperenu kameru u mene i gledao šta se događa. Kada sam padao, zaštitio je kameru, okrenuo se i otišao. Da me uhvatio, vjerovatno se ne bih povrijedio”, kazao je glumac.

Prisjetio se snimanja filma “Božji oklop” u Zagrebu. Kao i uvijek, sve vratolomije u akcionoj komediji radio je sam. Tokom jedne scene, pao je sa stabla i udario glavom o pod, piše Avaz.ba.

“Imao sam sreće jer znam kako pravilno pasti. Ali, svejedno sam se udario, potekla mi je krv iz uva i imam rupu na glavi”, ispričao je Čen.

Film “Božji oklop” snimljen je 1986. godine, a najpoznatiji je po petominutnoj sceni jurnjave koja je snimana na Dolcu, Mirogoju, Gornjem Gradu i po Prisavlju u Hrvatskoj.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!