Monstruozni zločin u Centru za socijalni rad u Beogradu: Zadavio sina, pa usmrtio ženu nožem

Prema saznanjima “Blica”, Marko N. je poslije sat vremena provedenih sa djetetom, na koje je imao pravo, u rukama donio sina, koji je bio bez svijesti i,po svemu sudeći, već mrtav. “Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta”, ispričao je izvor tog lista

Maja Đ. (Foto: Facebook)

Marko N. danas je u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio nožem svoju ženu Maju Đ, a njihovog četvorogodišnjeg sina zadavio, piše “Blic”.

Ubicu je, dok je nožem napadao radnike Centra za socijalni rad, savladala patrola Komunalne policije, a “Blic“ je uspio da sazna detalje privođenja monstruoznog ubice. Naime, prema nezvaničnim saznanjima, dvojica komunalnih policajaca vidjeli su unezvijerene, krvave ljude kako bježe u blizini Centra, a zatim i ubicu koji je vitlao nožem!

“Dvojica kolega su ga oborila na zemlju i izbila mu nož. Žena je bila sva u krvi: lice joj je bilo toliko krvavo da se nije moglo raspoznati. Bio je to pokolj, krvi do koljena – kao da ih je klao mačem, a ne nožem”, kaže izvor „Blica“.

Prema saznanjima “Blica”, Marko N. je poslije sat vremena provedenih sa djetetom, na koje je imao pravo, u rukama donio sina, koji je bio bez svijesti i,po svemu sudeći, već mrtav.

“Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta”, ispričao je izvor “Blica”.

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim on je i njih napao nožem. Jednoj radnici je odsjekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz. Ubodi nožem koje je zadao supruzi Maji bili su fatalni i, iako je pokušala da se otme i napravila nekoliko koraka, ubrzo je pala i preminula.

Ljekari su na licu mjesta pokušavali da ožive mališana, ali im to, uprkos naporima, nije pošlo za rukom. Za sada nije tačno poznato kako je monstrum ubio dijete ni gdje, a prema prvim nezvaničnim informacijama, mališan je zadavljen.

Načelnik Komunalne policije grada Beograda Nikola Ristić izjavio je da su pripadnici Komunalne policije danas ispred opštine Rakovica brzim reagovanjem spriječili još veću tragediju.

Zločin se dogodio oko 16 časova.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je da je ubica ranije osuđivan, kao i da je sa žrtvom bio u brakorazvodnoj parnici.

Maja Đ. je radila kao medicinska sestra u Ginekološko-akušerskoj klinici “Narodni front”. Svi koji su s njom sarađivali za nju imaju samo riječi hvale.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!