Supermodel Adriana Lima obilazi crnogorsko primorje u društvu bivše svekrve

Lima je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz jedne od crkvi na Svetom Stefanu. Društvo joj u razgledanju ostrva pravi bivša svekrva, majka Marka Jarića. Supermodel je danas obišla Kotor, a sa pratiocima na društvenim mrežama je podijelila i dva snimka sa krstarenja Bokom

Foto: Facebook

Svjetski supermodel Adriana Lima aktivno provodi svoj odmor u Crnoj Gori, a našla je vremena i da posjeti bogomolje na crnogorskom primorju.

Foto: Facebook

Lima je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz jedne od crkvi na Svetom Stefanu. Društvo joj u razgledanju ostrva pravi bivša svekrva, majka Marka Jarića, piše portal vijesti.me.

Foto: Facebook

Supermodel je danas obišla Kotor, a sa pratiocima na društvenim mrežama je podijelila i dva snimka sa krstarenja Bokom.

U opisu snimaka, Lima je napisala: “Blagoslovena”.

Foto: Facebook

Posjetila je i Gospu od Škrpjela. 

Brazilska ljepotica u Budvi boravi sa ćerkama Valentinom i Sijenom. Društvo im je pravio i Limin bivši suprug, proslavljeni košarkaš Marko Jarić.

Foto: Facebook

Kako saznaju “Vijesti”, Lima je za svoj odmor u Budvi iznajmila četvorospratnu vilu od hiljadu hvadrata u rezidencijalnom kompleksu „Dukley gardens“ na Zavali.

Njena vila je okrenuta ka ostrvu Sveti Nikola, a takođe je, kako je ne bi uznemiravali, zakupila privatnu VIP plažu gdje da se kupa sa ćerkama, pa ju je nemoguće vidjeti.

Foto: Facebook

Tokom njenog boravka u „Dukley gardens“ biće pojačano obezbjeđenje, kako bi slavni top model mogla na miru da uživa, a ima i svoju poslugu, ličnog trenera, kuvara…

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!