UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pojavili se šokantni snimci mučenja zatvorenika u Sjevernoj Koreji

Na snimku iz 2012, koji je objavio news.com, vidi se premlaćivanje žene koja je optužena za seks sa muškarcima iz Kine i Južne Koreje i mučenje jednog muškarca

U javnost su “procureli” šokantni snimci iz sjevernokorejskih zatvora, u kojima zatvorenici nakon mučenja nerijetko priznaju zločine koje nisu počinili.

Na snimku iz 2012, koji je objavio news.com, vidi se premlaćivanje žene koja je optužena za seks sa muškarcima iz Kine i Južne Koreje i mučenje jednog muškarca.

Snimak je procurio samo nekoliko dana nakon smrti američkog studenta Ota Varmbira, prenosi b92 pisanje Indexa. On je umro nakon što je pušten iz sjevernokorejskog zatvora u stanju kome.

Ljekari u Virdžiniji potvrdili su da je Varmbir pretrpio ozbiljne povrede mozga i sumnjaju da su nastale kao posljedica kardiopulmonalnog zastoja koji je prekinuo dovod krvi u mozak, a to se dogodilo dok je bio u pritvoru.

Sjeverna Koreja odbacila je optužbe o zlostavljanju 22-godišnjeg Varmbira dok je bio u pritvoru i u izveštaju osudila “neutemeljeno mišljenje prema kojem je umro od mučenja i zlostavljanja tokom navikavanja na prisilan rad”.

U istom izvještaju je rečeno da su ga ljekari “vratili u život” nakon što je njegovo “srce gotovo stalo”, ali drugih detalja o njegovim zdravstvenim problemima nije bilo.

Upozorenje: Snimak je uznemirujućeg sadržaja

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!