Lopov je ušao u auto dok je vlasnica točela gorivo: Ono što je uradila ostaviće vas bez daha (VIDEO)

Kradljivac je pokušao da pobjegne u ukradenom automobilu, sa njegovom vlasnicom na njemu, ali je taj prizor privukao pažnju prisutnih na pumpi i okolini

Foto: Printscreen

Bezbjednosna kamera na jednoj benzinskoj stanici u Milwaukeeju, u saveznoj državi Wisconsin, zabilježila je ženu koja je uspjela da spriječi krađu svog džipa.

Žena je skočila na haubu automobila rizikujući da je pregaze, piše portal ba.n1info.com.

Lopovi su pokušali da ukradu bijeli džip dok je mlađa žena u njega točela gorivo na benzinskoj pumpi. Čim je vidjela da je muškarac uskočio u automobil ona je bacila crijevo i skočila na haubu, držeći se samo za brisače.

Kradljivac je pokušao da pobjegne u ukradenom automobilu, sa njegovom vlasnicom na njemu, ali je taj prizor privukao pažnju prisutnih na pumpi i okolini. Lopov je iskočio iz kola i otrčao u automobil svojih saučesnika, udaljivši se velikom brzinom sa pumpe.

Međutim, tu nije bio kraj muka za mladu ženu pošto lopov bježeći iz kola nije podigao ručnu, pa je bijeli džip krenuo nizbrdo ka saobraćajnoj saobraćajnici. Njegova vlasnica je još jedanput pokazala hrabrost, uspjevši da otvori vrata i uskoči u auto u pokretu kako bi ga zaustavila.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!