Sergej Ćetković objavio spotove za pjesme “Bolje nađi drugog” i “To nisi ti” (VIDEO)

Uz pjesme s ovog albuma, Sergej je snimio i pjesmu “Nek’ te ljubav dočeka”, jednu od najljepših balada 2016. godine, s kojom će 10. juna nastupiti na CMC festivalu u Vodicama

Jedan od najpopularnijih pop pjevača i najvećih romantika na regionalnoj muzičkoj sceni, Sergej Ćetković, objavio je dva nova video-spota za pjesme “Bolje nađi drugog” i “To nisi ti”, sa posljednjeg studijskog albuma “Moj svijet”.

Autor muzike i teksta za obje pjesme je Sergej, dok aranžmane potpisuju Miroslav Lesić (“Bolje nađi drugog”) i Predrag Martinjak (“To nisi ti”).

Šesti studijski album “Moj svijet” Sergej je u Hrvatskoj objavio 30. oktobra 2015. godine u izdanju Croatia Recordsa. Na njemu su se našli veliki hitovi poput “Zar je kraj?”, “Korov”, “Samo reci: da”, “Samo me zagrli” i pjesma “Moj svijet”, s kojom nas je Sergej predstavljao na takmičenju na Eurosongu 2014. godine. Album je bio jedan od najprodavanijih u Hrvatskoj 2015. godine, piše Portal Analitika.

Uz pjesme s ovog albuma, Sergej je snimio i pjesmu “Nek’ te ljubav dočeka”, jednu od najljepših balada 2016. godine, s kojom će 10. juna nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!