Skandal: Sabrija Vulić nazvao građane Crne Gore majmunima!

Vulić godinama odlazi na svaki Eurosong, a sve troškove delegacije i predstavnika Crne Gore na takmičenju snose građani. Tako je bilo i 2014. godine, kada je na dječjem Eurosongu ni manje ni više Crnu Goru predstavljala njegova ćerka Lejla (zajedno sa Mašom Vukadinović). Naravno, Vulić je putovao na Maltu, gdje je održano takmičenje

Sabrija Vulić (Foto: Facebook)

Novinar RTCG i član crnogorske delegacije na Eurosongu, Sabrija Vulić, nazvao je građane Crne Gore “majmunima koji ne mogu da shvate umjetnički nastup” ovogodišnjeg predstavnika na takmičenju u Kijevu, Slavka Kalezića.

Uz to, Vulić je dodao: “Uz sve dužno poštovanje prema majmunima”.

Vulić godinama odlazi na svaki Eurosong, a sve troškove delegacije i predstavnika Crne Gore na takmičenju snose građani. Tako je bilo i 2014. godine, kada je na dječjem Eurosongu ni manje ni više Crnu Goru predstavljala njegova ćerka Lejla (zajedno sa Mašom Vukadinović). Naravno, Vulić je putovao na Maltu, gdje je održano takmičenje.

Sabrija Vulić i Slavko Kalezić (Foto: Facebook)

Inače, Kalezić sinoć nije uspio da se plasira u finale Eurosonga. Njegov odabir za predstavnika Crne Gore od početka je naišao na podjele – one koji ga podržavaju i one koji se nisu slagali sa odlukom da državu predstavlja kontroverzni umjetnik.

A Vulićevo obraćanje građanima preko Facebooka izazvalo je haos na društvenim mrežama.

Uostalom, ocijenite sami.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!