Sakrio je kameru u sobi i ostao šokiran: Pogledajte šta mu je osoblje staračkog doma radilo majki (VIDEO)

Kada joj je išao u posjetu, primijetio je modrice i ogrebotine na njenom licu. Tada je odlučio da postavi skrivenu digitalnu kameru u sobu kako bi vidio šta se događa kada on nije tu

Niko od nas ne podnosi kada neko iz porodice trpi bol. Ali šta učiniti ukoliko otkrijete da neko zlostavlja vašu majku? Pogledajte šta je ovaj sin učinio za svoju majku koja je bila zlostavljana u staračkom domu.

Čovjek po imenu Camille prebacio je svoju majku u starački dom, kako bi drugi vodili brigu o njoj dok on radi. Mislio je da je to odlična stvar za nju, ali grdno se prevario.

Kada joj je išao u posjetu, primijetio je modrice i ogrebotine na njenom licu. Tada je odlučio da postavi skrivenu digitalnu kameru u sobu kako bi vidio šta se događa kada on nije tu, piše “Avaz”.

Bio je više nego zapanjen kada je provjerio digitalni fotoaparat. Uočio je kako jedan od zaposlenih zapravo zlostavlja njegovu majku. Camille nije reagovao agresivno, već je problem riješio mirnim putem.

On je nakon gledanja ovog strašnog videa otišao do direktora staračkog doma i pokazao mu snimak. Očekivano, i direktor je bio začuđen onim što je vidio, a nakon incidenta smijenjen je dio uprave staračkog doma.

Ipak, Camille je odlučio da majku vrati kući.

Pogledajte:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!