Podrška: Uz Belog Preletačevića Tarzan, Hulk, Betmen, Sunđer Bob, Blek Stena, Hari Poter…

Spisku podrške Preletačeviću prethodio je spisak od oko 650 osoba iz javnog života koje podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića, a ranije je objavljen spisak i 100 javnih ličnosti koje su podržale Sašu Jankovića

Foto: Youtube/Printscreen

Fanovi Ljubiše Preletačevića Belog su odgovorili na spisak poznatih ličnosti koje podržavaju predsjedničke kandidate u Srbiji.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo spisak od 651 osobe i bića koja podržavaju Belog, a na spisku su likovi iz crtanih filmova, strip heroji i junaci popularnih filmova i serija.

Na spisku su Blek Stena, Hari Poter, Rodni, Del Boj, Šurda, Sersei Lanister, Kasandra, Terminator, Pikac, Neo, Splinter, Gandalf Bijeli, Gandalf Sivi, Deneris Targarjen, porodica Topalović…

Foto: Twitter

Fotografija spiska nije postavljena sa zvaničnog naloga Ljubiše Preletačevića Belog ili njegovog pokreta, ali je naišla na pozitivne kritike i duhovite komentare na društvenim mrežama, pišu “Vijesti”.

Spisku podrške Preletačeviću prethodio je spisak od oko 650 osoba iz javnog života koje podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića, a ranije je objavljen spisak i 100 javnih ličnosti koje su podržale Sašu Jankovića. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!