Pucnjava prilikom hapšenja ubice oca i majke: “Jutarnji” objavio video-snimak

Tinov 45-godišnji otac Marin, pripadnik Specijalne jedinice splitske policije, pronađen je mrtav u nedjelju prijepodne u svojoj porodičnoj kući u mjestu Čista Velika, u zaleđu Vodica nadomak Šibenika. Šest sati nakon zločina koji se dogodio u subotu kasno poslijepodne, u masliniku nedaleko o Čiste Velike prema Stankovcima, u svom citroenu pronađena je mrtva Marinova supruga Silvana

 

 

Foto: Printscreen

Tin Šunjerga (19), sin splitskog specijalca, uhapšen je u nedjelju u kasnim popodnevnim satima u centru Tribunja kraj marine, nakon što je naišao na policijsku barikadu.

Iako je na policajce počeo da puca iz pištolja jer su mu se našli na putu, oni su uzvratili paljbu i probili gume na mercedesu. Potom su ga izvukli iz auta i uhapsili, piše “Jutarnji list”.

Nezapamćena tragedija koja se dogodila u naoko skladnoj porodici Šunjerga iz Čiste Velike dan ranije.

Tinov 45-godišnji otac Marin, pripadnik Specijalne jedinice splitske policije, pronađen je mrtav u nedjelju prijepodne u svojoj porodičnoj kući u mjestu Čista Velika, u zaleđu Vodica nadomak Šibenika. Šest sati nakon zločina koji se dogodio u subotu kasno poslijepodne, u masliniku nedaleko o Čiste Velike prema Stankovcima, u svom citroenu pronađena je mrtva Marinova supruga Silvana.

Opširnije pročitajte OVDJE

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!