Okupili se nakon 30 godina: Evo kako danas izgledaju Popadići iz “Boljeg života”

“To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i ljepše živjeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografiranju porodice Popadić”, rekla je Svetlana

Ponovni susret originalne glumačke postave nekad megapopularne serije “Bolji život” izazvao je lavinu uspomena i potaknuo mnoga sjećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnicu 600. broja srbijanskog izdanja časopisa “Story”.

“Kao da je jučer bilo”, komenterisao je Marko Nikolić (70) koji je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog “Giga Moravac”, oca troje djece i glavu petoročlane porodice.

Muke su mu zadavali sinovi Aleksandrar Saša (Boris Komnenić) i Slobodan Bobo (Dragan Bjelogrlić) te kćer Violeta zvana Viki (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) koja je utjelovila Emiliju, oduševila se ponovnom susretu.

“To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i ljepše živjeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografiranju porodice Popadić”, rekla je Svetlana.

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srbijanski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od nogometaša Crvene Zvezde Mitra Mrkele te je bila aktivna članica Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Izvor: Avaz

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!