Rafalima pokosili Šaranovića, pa ga “ovjerili” iz pištolja: Do ubica preko rentakara?

Policija vjeruje da su u automobilu, iznajmljenom u rentakar agenciji, bila najmanje trojica – jedan je bio zadužen za vožnju, drugi je pucao iz automata sa zadnjeg sjedišta, dok je treći izašao sa suvozačevog mjesta i iz pištolja  “ovjerio” Šaranovića

Tačno 15 čaura od dvije vrste oružja policija je pronašla na ulici i trotoaru ispred kuće gdje je u subotu veče ubijen biznismen Slobodan Šaranović (79).

Inspektori vjeruju da su ubice pratile Šaranovića, a potom krenule u napad na njega kada je pješice prešao  ulicu i zakoračio na trotoar kako bi ušao u  zgradu, gdje je živio u naselju Dubovica.

Prvi rafal, najvjerovatnije iz automata, ubice su sasule Šaranoviću u leđa, a kada je pao na trotoar jedan od napadača je izašao i iz blizine pucao u nepomičnog biznismena.

Policija vjeruje da su u automobilu, iznajmljenom u rentakar agenciji, bila najmanje trojica – jedan je bio zadužen za vožnju, drugi je pucao iz automata sa zadnjeg sjedišta, dok je treći izašao sa suvozačevog mjesta i iz pištolja  “ovjerio” Šaranovića.

Da je ubistvo Šaranovića planirano i da su to izveli profesionalci policiji je odmah bilo jasno, jer na mjestu ubistva osim čaura nijesu nađeni drugi tragovi.

OPŠIRNIJE NA PORTALU VIJESTI

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!