Dobio što je tražio: Vrijeđao djevojku dok je čekala zeleno, uslijedila je osveta (VIDEO)

“Koju školu šarma si pohađala? Moraš da kažeš tvojoj mami i tati da traže da im vrate novac! Da li ti je počeo ciklus? Ma hajde, daj mi svoj broj telefona?”, bez prestanka je muškarac u kombiju dobacivao uvredljive komentare djevojci koja je na biciklu na semaforu stajala pored njegovog vozila

Dobacivanje na ulici je, nažalost, česta pojava. I najčešće su žrtve toga žene. To će vam pokazati i i video koji slijedi, u kojem muškarac šalje uvredljive komentare jednoj djevojci.

“Koju školu šarma si pohađala? Moraš da kažeš tvojoj mami i tati da traže da im vrate novac! Da li ti je počeo ciklus? Ma hajde, daj mi svoj broj telefona?”, bez prestanka je muškarac u kombiju dobacivao uvredljive komentare djevojci koja je na biciklu na semaforu stajala pored njegovog vozila.

A onda je, piše zena.blis.rs, ona uzvratila! Nije željela da uvrede prođu tek tako, da prođu nekažnjeno. Pratila je kombi, pronašla ga je parkiranog i polomila je ogledalo na njemu.

Video, koji je objavljen juče, pogledalo je oko 12,6 miliona ljudi, dobio je oko 235 hiljada lajkova i 15 hiljada komentara od kojih neki glase: “Svaka čast, uvrede i nasilje koje žene doživljavaju u javnosti su odvratni”, “Ona je jedna jaka žena, a on je dobio šta je i zaslužio”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!