Iseljenici nastavljaju da pomažu OKK Balkanski ris: Lalić, Redžić i Krkuta obezbijedili bolje uslove za trening

“Termini su im obezbijeđeni za naredne dvije godine, tako da vjerujem da će to motivisati i drugu djecu da se sklone sa ulice i bave sportom. Ovo je za djecu važan korak u životu i vjerujem da će, baveći se sportom, koračati pravim putem. Čestitam Upravi kluba na dosadašnjem radu, uz želju da tako i nastave“, kazao je za Portal Revije Fokus Hajro Lalić, poznati humanista iz Njujorka, koji je već prilikom osnivanja finansijski pomogao klub

Iako je Omladinski košarkaški klub Balkanski Ris iz Plavu osnovan prije pola godine, do sada ima zadovoljavajuće rezultate, veliku podršku ljubitelja košarke, a od juče i bolje uslove za funkcionisanje i nesmetan rad.

Masovno interesovanje djece i nedostatak osnovnih uslova za treninge nije ostavilo ravnodušnim iseljenike porijeklom sa ovih prostora. Za najnoviju u nizu donacija pobrinuli su se Hajro Lalić, Dino Redžić i Nik Krkuta, biznismeni iz Njujorka, koji su zakupili tri dodatna termina za trening u sali srednje škole što, uz tri termina koja je već obezbijedila Opština, daje djeci mogućnost za veće napredovanje.

„Želja nam je da pomognemo djeci da imaju normalne uslove za bavljenje ovim sportom. Termini su im obezbijeđeni za naredne dvije godine, tako da vjerujem da će to motivisati i drugu djecu da se sklone sa ulice i bave sportom. Ovo je za djecu važan korak u životu i vjerujem da će, baveći se sportom, koračati pravim putem. Čestitam Upravi kluba na dosadašnjem radu, uz želju da tako i nastave“, kazao je za Portal Revije Fokus Hajro Lalić, poznati humanista iz Njujorka, koji je već prilikom osnivanja finansijski pomogao klub.

Iz Uprave kluba su se zahvalili na pomoći, istakavši da je ulaganje u klub investicija u bolju budućnost djece.

Selma Šarkinović

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!