Hrvatica zadržana na aerodromu u LA, prisilili je da se odrekne turističke vize, sljeduje deportacija

Izvori povezani s Američkim udruženjem za ljudska prava (ACLU) rekli su za TMZ da je Hrvatica ovog vikenda sletjela u Los Angeles iz Pariza i da su je prisilili da potpiše dokumenta u kojima se odriče svoje turističke vize, pa će je smjestiti natrag na let za Pariz

Međunarodni aerodrom u Los Angelesu (FotoYoutube/Printscreen)

Među više desetina osoba zadržanih na Međunarodnom aerodromu u Los Angelesu (LAX) nalazi se i hrvatska državljanka, javlja TMZ.

Isti izvor ističe da je čudno što se Hrvatica nalazi među zadržanima, s obzirom da Hrvatska nije na listi država čijim je građanima zabranjen ulazak u SAD, prenosi “Jutarnji list”.

Izvori povezani s Američkim udruženjem za ljudska prava (ACLU) rekli su za TMZ da je Hrvatica ovog vikenda sletjela u Los Angeles iz Pariza i da su je prisilili da potpiše dokumenta u kojima se odriče svoje turističke vize, pa će je smjestiti natrag na let za Pariz.

Američki predsjednik Donald Trump potpisao je uredbu kojom se zabranjuje ulazak u SAD građanima sedam muslimanskih država – Sirije, Irana, Sudana, Libije, Somalije, Jemena i Iraka.

Jedan savezni sudija već je donio odluku kojom se uredba stavlja izvan snage, dok su državni advokati iz 16 američkih saveznih država osudili uredbu. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!