Policija traga za osumnjičenim: U selu Drume, blizu granice sa Albanijom, zaplijenjeno 120 kg skanka

“Službenici OGB Tuzi su, preduzimajući redovne aktivnosti, u selu Drume, u vozilu ‘VWGolf V’, albanskih registarskih oznaka, kojim je prethodno, kako se sumnja, upravljalo lice o kojem policija ima operativna saznanja, pronašli dva platnena džaka sa 50 pvc pakovanja i tri veće torbe sa materijom u rasutom stanju. Džakovi su se nalazili u gepeku, a torbe na zadnjem sjedištu vozila”, saopšteno je iz Uprave policije

Foto: Uprava policije

Policija je u selu Drume, u blizini granice sa Albanijom, zaplijenila 120 kilograma skanka, koji je bio sakriven u vozilu albanskih tablica.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su preuzeli skank i vozilo radi daljeg postupanja, posjeduju operativna saznanja o licu koje je prethodno, kako se sumnja, upravljalo vozilom.

Saopšteno je da policija radi na pronalasku osobe, kao i na rasvjetljavanju događaja.

“Službenici OGB Tuzi su, preduzimajući redovne aktivnosti, u selu Drume, u vozilu ‘VWGolf V’, albanskih registarskih oznaka, kojim je prethodno, kako se sumnja, upravljalo lice o kojem policija ima operativna saznanja, pronašli dva platnena džaka sa 50 pvc pakovanja i tri veće torbe sa materijom u rasutom stanju. Džakovi su se nalazili u gepeku, a torbe na zadnjem sjedištu vozila. Ukupna količine u pakovanjima i rasutom stanju je oko 120 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank”, saopšteno je iz policije.

Sumnja se da je droga prokrijumčarena iz Albanije u Crnu Goru, u namjeri da se tranzituje radi prodaje u drugim državama, pišu “Vijesti”.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Skank će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!